NEW STEP BY STEP MAP FOR چگونگی تشخیص بیماری سل

New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل

New Step by Step Map For چگونگی تشخیص بیماری سل

Blog Article

کمبود چه ویتامینی باعث پیسی می شود؟ زینک یا ویتامین های دیگر؟

با توجه به همه‌ی موارد ذکر‌شده دقت‌کنید که بیماری سلیاک به صورت ارثی در خانواده‌ها ممکن است دیده‌شود، به همین دلیل اگر فردی در خانواده‌ی شما سلیاک داشته‌باشد، از پزشک خود بخواهید که برای شما نیز آزمایش‌های لازم را انجام‌دهد. همچنین اگر شما یا فردی در خانواده یک عامل خطر برای بیماری سلیاک، مانند دیابت نوع ۱ دارید، از پزشک خود نیز بخواهید که آزمایش‌های لازم را برایتان انجام‌دهد.

نگهداری اصولی و درست از سالمندان در خانه سالمندان موج نو

آخرین مطالب ۹ عادت صبحگاهی که نشانه نظم و سلامت است

بیماری سل، یک بیماری عفونی باکتریایی است که از طریق وارد شدن قطرات ریز پخش شده در هوا، توسط سرفه یا عطسه فرد مبتلا منتشر می‌شود. بیماری سل جزو دسته بیماری‌های تنفسی است و به‌طور مستقیم، ریه را درگیر می‌کند.

فرد مبتلا به سل فعال، همه علائم بیماری را از خود نشان می‌دهد و می‌تواند عفونت را به افراد دیگر منتقل کند. سل فعال می‌تواند هفته‌ها یا سال‌ها بعد از سرایت عامل باکتریایی این بیماری خود را بروز دهد.

پزشکان ممکن است دو آزمایش زیر را برای تشخیص بیماری سلیاک برای شما توصیه‌کنند.

در چهار ماه بعد، تنها ریفامپیسین و ایزونیازید تجویز شود.[۷] در صورتی که مقاومت به ایزونیازید بالا باشد، می‌توان به جای آن از اتامبوتول در چهار ماه پایانی استفاده کرد.[۷] بیماری عودکننده[ویرایش]

این لکه‌ها بخش‌هایی از ریه را نشان می‌دهند، که با بیماری سل درگیر شده‌اند.

در اینجا یک مرور کلی از غذاهایی که حاوی گلوتن یا بدون گلوتن هستند می‌کنیم. از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های حاوی گلوتن زیر باید همیشه اجتناب کنید:

اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک هرگز نمی‌دانند که به این بیماری مبتلا هستند.

بیماری سل یکی از انواع بیماری‌های ریوی است که به‌عنوان سیزدهمین عامل فوت در جهان شناخته می‌شود. کاهش وزن، خستگی بیش از حد و تعریق شبانه از جمله علائم عمومی این بیماری است.

این بیماری درمان ندارد و برای درمان آن تنها می‌توان از روش‌های پیش‌گیرنده استفاده کرد. اگر نگران هستید که بیماری سل مثانه بیماری سلیاک برای شما مشکلاتی ایجاد کند، از گلوتن اجتناب کنید.

لوپوس نوعی بیماری خود ایمنی است  که در آن سیستم دفاعی بدن، علیه ارگان‌ها و بافت‌های پیوندی خودی عمل کرده و به‌آن‌ها آسیب می‌رساند. زنان در مقابل این بیماری ده‌برابر بیشتر از مردان آسیب‌پذیرند. این بیماری اغلب پوست و چندین اندام داخلی را درگیر می‌کند و با وجود اتوآنتی بادی در خون همراه است.

Report this page